Miben más a mi fotókönyvünk? // Timelessphotobook – Fotókönyv

Miben más a mi fotókönyvünk?

A Timeless Photobook-féle fotókönyv egy, még Magyarországtól nyugatabbra is ritkának számító technológiával készül: igazi fotópapírra előhívott fotókat kötünk könyv alakba egy speciális hajtogatási és ragasztási eljárással. Ennek a technológiának köszönhető, hogy könyveink 180o– ban nyílnak, így a dupla oldalon elhelyezett fotók egy síkban látszanak hajtási hajlás nélkül.

2india-konyv

Mint már említettük valódi fotók kerülnek a fotókönyvbe, ahol nem nyomtatási technikával kerül festék a papírra, hanem a hagyományos labortechnikával előhívott képek nem szemcsések, ha ügyesen fényképeztél! A tartalom így ellenáll az UV sugárzásnak és nem kell attól tartani, hogy pár év múlva kifakult képek lesznek a fotókönyvben. Az oldalak nem túl vastagok, de mégis merevek, így nem egy újság lapozásának hangulatát, hanem egy album nézegetésének érzetét keltik.

2india-konyv-cimlap

A Timeless Photobook időtálló, mint azt a neve is sugallja!

Összefoglalva, hogy miért is érdemes minket választanod!

– A fotókönyvek a  Swiss Photobook Concept technológia alapján 100%-ig Magyarországon készülnek
– Csak minőségi alapanyagokat használunk
– Innovatív, mert folyamatos kísérletezünk újabb és újabb megoldásokkal és állandóan követjük a piac újdonságait
– Az összes oldalra lehet fotót tenni, akár egy képet is a dupla oldalra, mert a fotókönyv teljesen vízszintesig nyitható!
– A  fotókönyvek jelenleg Fuji Chrystal Archive matt fotópapírra készülnek
– A hajtogatást automata hajtogatógép végzi, így kevésbé sérül a speciális ragasztó és a felület
– Kizárólag a két fotópapír kerül összeragasztásra, nem kerül közéjük hordozó- vagy segédanyag, mégis tartós minőséget tudunk biztosítani!

Minden fotó ide vágyik!